Alt til badet, trygt og enkelt

Da familien Myhre Pettersen flyttet inn nytt hus, sto nytt bad høyt oppe på listen av hva som skulle gjøres. Rekkehuset utenfor Jessheim er bygd i 2001, og siden var det ikke gjort noe med badet. En vannlekkasje satte fart i sakene, og da de så nøyaktig hvordan det nye badet kunne bli hos VikingBad, var ikke tiden langt fra beslutning til igangsetting av arbeidet. 

– Vi hadde begynt å kikke i kataloger og på Instagram, men det var på en boligmesse jeg ble solgt, forteller Torunn Myhre Pedersen.

Det klassiske badet til VikingBad sto utstilt «live», og det var nettopp det badet familien ville ha. Store, lyse marmorfliser, vegghengt toalett, badekar, dusj med leddet dusjdører som frigjør gulvplassen når dusjen ikke er i bruk.

– Badet, som er holdt i svart og hvitt, er tidløst, stilig og rent på samme tid, sier Torunn.
 

Torunn og Pierre hadde gått med planer om oppussing en stund, og det nye badet ble akkurat slik de hadde sett det for seg. Lille Milla (3) koser seg gjerne i timevis med skumbad og badebomber i familiens nye badekar. – Tidligere badet vi Milla i en balje i dusjen, og det er jo greit med en baby, men blir tyngre etter hvert som barna vokser til. Nå boltrer Milla seg i badekaret, og de leddete dusjveggene kan brettes inn, noe som er superpraktisk.

-Det er så godt å legge seg i et varmt bad når man er blitt gjennomfrossen etter å ha vært lenge utendørs, sier Torunn.

Komplett bad – ferdig levert

Torunn er nok den i familien som er mest interessert i interiør og trender, men også Pierre er storfornøyd med resultatet. Rekkehuset utenfor Jessheim er bygd i 2001, og siden var det ikke gjort noe med badet. Da familien Myhre Pettersen flyttet inn, sto nytt bad høyt oppe på listen av hva som skulle gjøres. 

 

- Vi visste til minste detalj hva vi trengte, og alt ble bestilt samtidig. Da rivingen av det gamle badet startet, reiste vi på ferie til min hjemplass i Lofoten, trygge på at det nye badet skulle bli akkurat som bestilt, sier Torunn.

Åpent for egne valg

Torunn og Pierre gjorde noen personlige tilpasninger, som det store badekaret Dybe, for eksempel. Det runde speilet, Oda, har integrert LED-lys og kan skifte farge ved hjelp av touchkontroll, fra klart, hvitt som er praktisk til sminke og barbering, og dimmes til gyllent eller dempet blått når man er i stemning for den gode «spa-følelsen».

 

– Når man går med planer om nytt bad, er det lett å bli overveldet av de mange valgmulighetene. Vi gjør valgene enklere og tryggere. Noen klikk på nettsiden sikrer deg nytt bad fra A til Å - i prinsippet uten at du trenger å reise deg fra sofaen. Sølve Strømsland.  Regionsansvarlig i VikingBad
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.