VikingBad flis

Eget håndplukket design fra Italia som er tilpasset tidens mest aktuelle stilarter. Vi gjør det lekende lett for deg å pusse opp badet ditt med delikate fliser av ypperste kvalitet og inkluderer mosaikk som f.eks kan kombineres i dusjen, eller ved å kle inn badekaret. Om din smak er ultramoderne, tradisjonell eller eksklusiv kan vi hjelpe deg å finne en kombinasjon som gir deg ditt nye drømmebad


VikingBad er utelukkende førstesortering. Flisene produseres ved at leire og mineraler blir mikset sammen med vann, før man brenner flisen. Hver produksjon av fliser er unik og består av 5-10 000 m2 av helt identiske fliser. En slik produksjon kaller vi en batch. Ettersom produktet blandes før det brennes, oppstår det små størrelse- og nyanseforskjeller, fra den ene produksjonen til den neste.

En ny produksjon vil derfor gi en ny batch. Vi har derfor ulike artikkelnummer på samme vare i våre systemer. Dette gjør at vi enkelt kan kontrollere at din flisbestilling hentes fra samme batch, så du ikke skal oppleve større størrelse- eller nyanseforskjeller på flisene i deres nye bad.

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.