NYHET ! VikingBad vegghengte toaletter – Aida og Vito

 

VikingBads nye Aida toaletter leveres med rimless kant og har god spyle-funksjon. Aida toalettene har et stilrent og moderne design og leveres i en standard og en kompakt modell. Aida i standard lengde leveres med høyt lokk og Aida kompakt leveres med både høyt og flatt lokk. Begge har soft-close og quickrelease funksjon. Vito toalettet leveres med et flatt lokk som også har soft-close og quickrelease funksjon. 


«VikingBad sine Aida og Vito toaletter har en moderne design. Vi har fått mange spørsmål når vi kommer med toaletter i vårt sortiment og vi er glade for at vi nå kan introdusere disse i markedet. Våre toalett er stilrene og lagd med tanke på at vi skal levere god kvalitet til en fornuftig pris. Er du på jakt etter et vegghengt toalett har vi en løsning både for de som vil ha en enkel modell og for de som er på jakt etter et moderne toalett med rimless utførelse. Hos VikingBad skal det være lekende lett å få det du ønsker til et komplett baderom» sier markedskoordinator Linda Sagplass hos VikingBad.


VikingBad har et stort utvalg av synlig VVS som passer for de fleste og er gode løsninger uansett om du har et stort eller et lite bad som skal bygges eller trenger rehabilitering. Finn din stil Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender, kvalitet og behov.

Vi ser på badet som et velværerom som skal være praktisk, funksjonelt, hyggelig og godt å tilbringe tid i - men også som en forlengelse av egen identitet. Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli.

VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter som kjenner godt til hvordan vi i Norge ønsker at våre baderom skal være. Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan du nå få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør. 

Visste du at vi har et samarbeid med TECE på sisterner og trykknapper?

Vi leverer nå toalettpakker med sisterne og trykknapp. Slik at det skal være lekende lett å få levert et komplett toalettoppsett fra en leverandør. TECE sisterner er av god kvalitet og har solide og smarte komponeter som gjør sisternen enklere å vedlikeholde. Du kan velge mellom to varianter; en standard og en modell med patentert sealbag. Velg også mellom trykknapper i mange forskjellige materialer og farger. Fra de rimelige basismodellene til elektronisk berøringsfri alternativer. Vi leverer løsninger som passer kundens behov og som passer til våre baderomsstiler med plater i krom, sort og gull.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.