Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Slik holder du badet ryddig

Ser det ut som lynet har slått ned på baderomsbenken din? Slapp av, du trenger ikke forandre personlighet for å få et delikat og ryddig bad. Alt handler om smart oppbevaring.

 

TEKST: BIRTE HEGERLUND RUNDE

 

Ligger hårstrikk, kremer og sminke i et sammensurium på hylla? Å ha et ryddig bad handler også mye om å forebygge. Om å redusere mengden jobb du produserer for deg selv. Ikke så vanskelig å tenke seg. Men har du for små hyller, eller for upraktisk innredning, har det lett for å flyte over.

 

Alt har sin plass. Jeg hører ordene til min mor enda. Da hun stakk hodet inn på rommet til sin tenåringsdatter for altfor mange år siden. Men badet ble aldri rotete der i huset. Jeg skjønner det nå. Hun hadde nok skap og skuffer til alt.

 

Det er viktig å ha god plass og nok dybde i skuffer og skap så du får plass til alt. En skuffedeler kan også være smart, for å holde orden i sakene. 

 

Riktig og godt lys, som gjerne er integrert i speilene, er også med på å skape en lys og trivelig atmosfære på badet. Visste du at vi hvert år tilbringer 1000 timer på badet? Det første inntrykket du får av deg selv når du står opp om morgenen er i speilet på badet. Og det siste blikk på deg selv før du legger deg, er i samme speil. En riktig belysning kan gjøre en stor forskjell. Et speilskap gir deg i tillegg ekstra verdifull oppbevaringsplass.

 

en minimalistisk stil gir et rent og ryddig uttrykk på badet. Glatte overflater er også lettere å holde rent. Så kan du konsentrere deg om deg selv på badet. 

 

 

 

Tips til et ryddig og rent bad

 

- Bruk oppbevaringsbokser i skap og skuffer

- Velg baderomsmøbler med god dybde i skuffer og skap

- En skuffedeler kan være smart for å holde orden i sakene dine

- Sett håndkleholdere på døren om du har liten plass på veggene

- Mikrofiberklut fuktet i vann er nok for å rengjøre baderomsmøbler

- Skitt og sopp på flisene på badet kan fjernes ved hjelp av hvit eddik.

 

Når du vasker med eddik, etterlater du flisene plettfrie og forhindrer dårlig lukt. Fukt kluten i hvit eddik og gni flisene nøye.Bruk 1/2 kopp hvit eddik (125 ml) og ren klut.

 

Alt handler om smart oppbevaring!