Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Før morgendusjen

 

Har du nyttårsforsett om å trene mer? Legge deg tidligere? Være mer opplagt på jobb? Da bør du i alle fall legge treningen til morgenen. 

 

 

– Det har en god effekt på søvnen din, mener Sofie Laage-Christiansen som har skrevet doktorgrad ved Aarhus Universitet. Hun forsker på døgnrytme og depresjon. Når du gir kroppen din en kickstart om morgenen, gjør det at melatonin blir skilt ut tidligere om kvelden, mener forskeren i en artikkel på Forskning.no. Melatonin er stoffet som luller deg i søvn. Om du ikke skiller ut dette, blir det vanskeligere å sove. 
 
– Når du trener, skiller kroppen ut mange gode hormoner, blant annet adrenalin, som vekker deg og gjør deg mer klar for dagen, uttaler forskeren i samme artikkel. Adrenalinet gjør deg altså klar til å møte dagen.  Sammen med hormonene serotonin, populært kjent som «lykkestoffet”, og dopamin, et signalstoff som er en del av kroppens belønningssystem. Men det er ikke bare disse to. Noradrenalin, kortisol og endorfiner er stresshormoner, som adrenalinet, som også frigis. Endorfiner er dessuten smertestillende og gir en følelse av lyst og energi. Med andre ord en cocktail av stoffer som kroppen produserer når du trener.

 

Men er du et B-menneske og tror at morgentrening ikke er noe for deg, må vi nok skuffe deg. For forskning sier at vi faktisk kan klare å bli A-mennesker ved å begynne å trene om morgenen. Så da er det bare å hive i seg fire kopper kaffe og starte morgentreningen. Hva venter du på? Og belønningen i den andre enden er en deilig dusj! Hva er vel bedre etter en treningsøkt enn å massere musklene med velduftende olje under en massasjedusj? Steam og massasje gir nemlig også næring til både trivselen, helsen din - og den generelle velværefølelsen er den beste start på dagen. Steamdusj kan hjelpe kroppen med å frigi giftstoffer og brenne kalorier. Dette kan øke immunforsvaret samt at det har en avslappende effekt. Steamdusj bidrar til å rense huden, hjelper luftveiene og øker blodsirkulasjonen i kroppen. 

 

Å ta vare på deg selv er et nyttårsforsett som ikke bør være så vanskelig å holde.

 

LAG DIN EGEN DUSJOLJE