Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Ønsket et bad som alle kunne føle seg hjemme i

 

Hva hadde du gjort om din bedre halvdel i all hemmelighet hadde satt bort oppussing og valg av baderomsinteriør til et TV-program? Denne Fredrikstadfamilien fikk et bad som de ikke vil lukke døren til.

 

 

 

 

- Vi har fått drømmebadet, sier en fornøyd Fredrik Fix, som var med i sesongens første episode av Sinnasnekker´n på TV Norge nå i september,

sammen med samboeren Tatjana og deres to små døtre.

 

Privatlivet på TV

Etter å ha levd i et oppussingsobjekt i fire år, tok Fredrik til slutt saken i egne hender og kontaktet Sinnasnekker´n – bak samboerens rygg. Han ville ha et ordentlig bad i huset. Selv om han måtte slippe TV-seerne innenfor badets fire vegger. Det har han ikke angret på. For badet kunne ikke blitt bedre, synes han.

 

- Det er ingen sjanse for at jeg hadde kommet på dette selv. De har vært kjempeflinke, sier Fredrik, som har fått et helt nytt og luksuriøst bad på 20 kvadratmeter, med baderomsinteriør fra VikingBad.

 

 

Badet er nesten som en stue

 

 

Det store badekaret midt i rommet, er opplyst av en lysekrone, og lokker både små og store kropper til et varmt bad. Fargeskalaen på badet er lagt i en varm, mørk tone, med elementer av farge og gull i de små flisene på gulvet og på enden av badekaret. Gullet kommer også igjen i ett av de fire ulike speilene som henger over vasken. Det hele skaper et personlig uttrykk som gjør badet unikt. Dette er et rom du har lyst til å være i. For familien blir tiden på badet om morgenen en ekstra god start på dagen. - Det er veldig deilig. Vi ønsket et baderom hvor vi kunne gjøre flere ting samtidig, så jeg er spesielt glad i dobbeldusjen. Og badekaret. Det er fantastisk. Nå bader jentene hver dag, sier Fredrik. Badet er nesten som en stue. Fredrikstadfamilien er strålende fornøyde med husets nye favorittrom.

 

Bad fra 70-tallet

- Vi har ikke hatt et ordentlig bad på mange år. Men vi er en positiv familie, så vi har aldri klagd på det gamle badet fra 70-tallet heller. Men nå er livet bedre, sier Fredrik, som pleier å stå opp før alle de andre for å nyte roen og litt musikk alene på det delikate og stemningsfulle nye badet. - Og vi fikk et bad med produkter vi er veldig fornøyde med – både kvalitet og design. Det er vakkert, sier Fredrik om innredningen fra VikingBad.

 

 

 

Andre ønsker likt

Han har fått en mengde kommentarer fra andre som ønsker lignende bad. - Det har vært enstemmig på at dette er deres drømmebad. Og det er et drømmebad, konkluderer Fredrik, som har vært bevisst på å skape et hus som hvem som helst føler seg hjemme i. Nå er hele 1.etasje i huset ferdig oppusset, og det er endelig tid til å sette seg ned og følge med på resten av sesongen med Sinnasnekker´n. VikingBad er leverandør av alle baderomsprodukter i årets sesong av Sinnasnekker´n, og har vært hovedleverandør i flere sesonger.

 Se tidligere sesonger av Sinnasnekker'n.