Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Sinnasnekker’n velger VikingBad

 

 

TORE FRIESTAD

 

I TVNorge-programmet Sinnasnekker’n kan man følge Otto Robsahm som drar Norge rundt for å hjelpe folk med oppussing. I 2014-sesongen som nå går i reprise, har han brukt produkter fra VikingBad.

 

– Det er flere grunner til at vi valgte å innlede et samarbeid med VikingBad. Vi ble veldig imponert når vi fikk se det store utvalget produkter de kan levere. Felles for produktene er at kvaliteten er god. Vi har vært meget godt fornøyd med baderomsproduktene de har levert til oss, og før denne sesongen har vi fått i stand en større leveringsavtale. Det tror jeg alle involverte er fornøyde med, forteller Robert Grosvold, produsent i Strix, som står bak serien Sinnasnekker’n.

 

Stolt samarbeid

Gjennom Sinnasnekker’n blir VikingBad-produktene eksponert for en vid og passende målgruppe, de som er nysgjerrige på oppussing, og seerne får se ekte følelser når deltagerne i programmet får se sitt nye, flotte bad. Daglig leder i VikingBad, Stein Viggo Karlsen, er meget fornøyd med samarbeidet de har med TVNorge-programmet. 

– Ved hjelp av baderomsprodukter fra VikingBad har Sinnasnekker’n omgjort en rekke baderomkatastrofer til tiltrekkende og brukervennlige bad. Vi ser meget positivt på å samarbeide med en dyktig fagmann som lærer norske kvinner og menn hvordan man kan unngå trøbbel i oppussingen og som lager flotte bad med våre produkter til de som behøver litt hjelp, sier Karlsen. 

 

 

Vanligste oppussingsfeil

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familieliv og ekteskap lider av slikt. I løpet av programmets til nå fem sesonger er det mange som har fått hjelp av Sinnasnekker’n til å få orden på oppussingen. 

– Det vi merker er at de vanligste feilene som gjøres i oppussingsarbeid er mangel på kommunikasjon og mangel på planlegging. Det er lett å rive, men det er mange som sliter med å bygge opp igjen. Det er viktig å ha en solid plan på plass før man setter i gang, og samtidig være klar over at ting tar tid, tipser Grosvold.


Se flere før og etter bilder fra Sinnasnekker'n 2014.