Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Utendørs massasjebad 
med kvalitet i hver detalj!

 

De nye massasjebadene Corfu og Belize fra VikingBad,

er elegante og solide kar med fokus på miljøvennlighet og komfort.

 

Optimal komfort, plass og luksus
VikingBad Corfu og Belize, er eksklusive massasjebad designet for optimal komfort, plass og luksus! Karene har god sittekomfort og setedybde, samt et spesialdesignet bistrobord som kan fjernes ved behov. Modellene har LED lys i nesten alle dyser i massasjebadet, ved vannfall, samt trapp, koppholdere og luft- og vannregulatorer. Både skall og kabinett er av ekstremt solid materiale, og kabinettene kan i tillegg males med akrylmaling, for å tilpasse farge til huset eller omgivelsene rundt.

 

 

Miljøvennlig i alle ledd
- Vi er opptatt av å ta vare på miljøet og alle våre utendørs massasjebad er derfor produsert med miljøvennlige og resirkulerbare materialer, sier produktsjef Kristian Schlanbusch. - Våre produsenter arbeider kontinuerlig med å redusere miljøutslipp og gjøre massasjebadene så energisparende som mulig. Kabinettene er termisk isolerte, som betyr at luften fra pumper og varmeelement forblir innvendig i massasjebadet, for å minimere energiforbruket.

 

Opplev den helsebringende virkningen som

varme bad gir i et utendørs massasjebad.

 

Helsebringende effekt
- Et utendørs massasjebad vil være det perfekte sted for en forfriskende og behagelig massasje, og mange ser på dette som en investering i egen helse. Den varme vannstrømmen lindrer såre muskler og ledd, og øker forbrenning og blodsirkulasjon. Mange mennesker i alle aldre opplever en god helseeffekt og økt søvnkvalitet etter bruk av utendørs massasjebruk.

 

 

Enkelt vedlikehold
Utendørs massasjebad er alltid klar til bruk, og med et godt renseanlegg og enkle vedlikeholdsrutiner, vil man også ha god vannkvalitet. Alle VikingBad massasjebad leveres med pleiemidler sammen med veiledning, og ved å koble til Wifi har også mulighet for å betjene massasjebadet ditt når og hvor som helst, som å varme opp før du drar til hytta. Dersom du også investerer i en Defa spa-alarm, blir du i tillegg varslet på sikreste måte om unormale temperaturendring for å hindre frostskader.