Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hvilken farge er du?

Baderommet som møter deg hver morgen kan gi deg en bedre start på dagen om du har den rette fargen.

 

 

 

TEKST: BIRTE HEGERLUND RUNDE

 

Har du tenkte på at fargene påvirker deg?

 

Baderommet som møter deg hver morgen kan gi deg en bedre start på dagen om du har den rette fargen. Men selv om gult virker energisk på deg, er det ikke sikkert at det har den samme effekten på de andre familiemedlemmene. Forskning viser nå at fargeoppfatning og følelser knyttet til de ulike fargene, kan være styrt både av kulturen og personligheten din, ifølge forskning.no. Tenk derfor gjennom hvilke farger som gir deg god-følelsen når du skal planlegge badet ditt.

 

Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen

 

 

Fargeeksperter oppfordrer deg også til å gå for andre farger enn grått, som har vært i trendbildet den siste tiden.

 

- Nå er vi på vei inn i en veldig fargerik tid, som inneholder et bredt spekter av farger. Nyansespekteret du som forbruker blir tilbudt, vil vokse mer og mer i årene fremover, sier Hege Styrerud, interiørdesigner ved Cleopatra design til Dinside.no.

 

Fremover i 2017 kommer fargeskalaene ild, jord, luft og vann tilbake. - Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud.

 

Kilde: Dinside.no/ forskning.no

Koselig er trendy

 

I følge interiørblogger Marianne Haga Kinder går 2017-trendene bort fra det strenge og kjølige minimalistiske til det mer varme, personlige og maksimalistiske.

 

Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser. Mosaikk, store fliser, kvadratiske, rektangulære, matte, blanke, fasetterte, mønstrede, ensfargede...

 

Store fliser, marmor og naturnære toner står sterkt i trendbildet når det gjelder baderom. I år er stikkordet altså koselig. Og skandinavisk.