Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

En bedre morgen

Noen ganger trenger du andres blikk på huset ditt for å se nye løsninger du aldri hadde tenkt ut selv. 

Supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen sammen med Sigurd Sollien. Til høyre familien på Malmøya.

 

TV3s ”Superoppusserne” overrasket familien på Malmøya med et utrolig spa-bad, på et helt uventet sted. - Jeg har null peiling på interiør. For å få huset tilpasset våre behov, måtte vi få hjelp, sier Pia Harsem Lancelot fra Malmøya like utenfor Oslo sentrum. Familien åpnet dørene for TV3s “Superoppusserne”, og har ikke angret et sekund på den store forvandlingen av huset. 

 

Yttergang ble spa-bad
Superoppusserne, med programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen, rykket inn i Tyrolerhuset på Malmøya med ekstrem faglig tyngde og bygget om huset til familien. På få dager forvandlet de huset med noen smarte løsninger familien Lancelot ikke trodde var mulig. - Dette er en familie som er sjeldent glad i å bade. Vi skal derfor lage bad med spa-følelse for denne familien, sa Linda Steen i programmet ”Superoppusserne”, da de gikk i gang med det omfattende arbeidet. Snekker Torkel Gjerset var noe skeptisk til om han ville rekke det store baderomsprosjektet på såpass kort tid.

 

- Hva er viktigst å tenke på når du skal lage bad?

- Å bruke faglærte håndverkere. Og du må ikke undervurdere tiden. Et bad tar omtrent tre uker fra oppstart til ferdigstillelse. Husk også å få fast pris på hele jobben, råder Supersnekkeren.

 

Familien på Malmøya er storfornøyd med sitt nye spa-bad med massasjebad, dobbel servant og dobbel dusjløsning.

 

 

Ekstremsport
- Det var ekstremsport å få til dette på så kort tid. Tre ukers prosjekt ble gjort på 10 dager. Det er det største prosjektet som har blitt gjort i ”Superoppusserne”, sier supersnekkeren, som på et tidspunkt holdt på å gi opp. Men Linda Steen var urokkelig. Hun var fast bestemt på at hun skulle øke livskvaliteten til noen som elsker å være på badet. - Grunnen til at vi fikk det til, var fordi vi hadde så mange dyktige fagfolk tilgjengelige, poengterer snekkeren. Slik gikk det til at det ene inngangspartiet de sjelden brukte ble til et stemningsfullt spa-bad ute i det gamle vindfanget For en badeglad familie var det midt i blinken å få hevet standarden på badefasilitetene. - Badet er helt fantastisk. Den løsningen de tok, hadde jeg aldri sett for meg. Jeg er fortsatt stum over hvordan de klarte det. Det har bare blitt helt fantastisk, med massasjebad, dobbeldusj med rainfallfunksjon og en dobbel vask. Vi har også fått en veldig fancy do, med fjernkontroll og spylefunksjon, sier Pia fornøyd. 

 

Bygget for mormoren
Familien, som består av mor og far og to tenåringsdøtre, bor i et hus som ble bygget til mormoren til Pia på slutten av 80-tallet. Mormoren drev et teppefirma i 1.etasje, og huset var derfor bygget etter hennes behov. Derfor sto 3.etasje mer eller mindre ubrukt da hun bodde der.
 
- Det var dårlig planløsning for oss. Vi har to jenter, den eldste på ungdomsskolen og den yngste i 5.klasse. Vi hadde derfor behov for større rom. De ønsket også større boltreplass. Men selv hvor mye jeg prøvde ut nye løsninger selv, fungerte det ikke, sier Pia. Overraskelsen var derfor stor da de kom tilbake etter ti dager og så huset sitt på en helt ny måte. 

 

Gleder seg til å stå opp

Det har blitt utrolig flott, sier programleder Sigurd Sollien i programmet når han ser resultatet. Han spår stor kamp om badet i fremtiden.  - Før snoozet jeg lenge med vekkerklokka, men nå gleder jeg meg til å stå opp og gå i dusjen, sier Pia og ler. Men badekaret har hun bare fått brukt én gang. Det er nemlig alltid opptatt. Av jentene. - Begge jentene våre er ekstremt glade i å bade. Dette var midt i blinken for dem, sier Pia. 

 

Yttergangen ble gjort om til et deilig spabad med VikingBad Vigen massasjebad.

 

Karakter – men tidløst
- Det er kostbart å pusse opp bad, og jeg anbefaler derfor å velge løsninger som gjerne har litt karakter, men som samtidig er relativt tidløst. Akkurat slik vi gjorde på Malmøya, råder interiørarkitekten Linda Steen. Selv liker hun veldig mye, men mener at hennes oppgave er å tolke oppdragsgiverne sine slik at hun kan gi dem best mulig råd som passer dem. - Når det gjelder planlegging av bad bør man først og fremst tenke på hva man er opptatt av – liker man å ta et bad eller er dusj det mest praktiske. Trenger man egentlig to servanter etc. Deretter må man sette seg inn i størrelser på ting slik at de ulike elementene får den størrelsen man foretrekker. Bad er ofte et relativt lite rom, og jeg liker derfor å benytte speil for å gi rommet en følelse av større volum. Speil kan monteres over badekar og på andre vegger enn kun over servanten. Og så er belysning veldig viktig, både godt lys ved speilet, og gjerne en allmenbelysning som kan dimmes for å skape ulike stemninger, poengterer interiørarkitekten, som er riktig så fornøyd med resultatet i huset på Malmøya.