Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Bad i høstfarger

Skap en lun og varm stemning på badet, og gjør det til et trygt sted for husets små og store

 

 

Trebarnsmamma Cathrine Doreen Isaksen har fått 70 000 følgere på Instagram for sine inspirerende ideer i huset. Her viser hun hvordan du kan lage en lun og varm stemning på badet. Og et trygt sted for alle husets små og store.

 

Badet mitt er der vi starter og avslutter dagen

 

 

Cathrine og familien har tre bad i huset. Hvert med tre ulike stemninger. Det største badet har produkter fra VikingBad, og er familiens nye oppholdsrom. Her får du en god og romslig følelse når du trår over dørstokken. De store 30x90 flisene på vegg og gulv, forsterker den luftige følelsen og gjør rommet mer ryddig. Samtidig som det er rikelig med plass, er atmosfæren i rommet intim, varm og personlig. - Badet mitt er der vi starter og avslutter dagen. Hvite vegger og gjørmefarget fliser på gulvet, skaper en varm følelse. Det naturlige lyset vinduene gir, er også med på å skape stemning. 
    
Rom i bruk
Selv om badet er harmonisk og rent, er det ikke et prydbad som ikke tåler barn. - Dette er et rom for å brukes. Et rom for alle, sier Cathrine.

 

Med tre barn i alderen 5 ½, 3 ½ og 8 uker, er det deilig å ha litt plass å bevege seg på i morgenrushet. Eller når du skal ha en liten tid for deg selv i badekaret. Da tenner hun gjerne noen duftlys, og senker seg ned i det dype, frittstående badekaret ved vinduet. Luksus i hverdagen.

 

 

Personlig 
- Jeg liker også å ha noen personlige elementer på badet. Et bilde i en fin ramme eller kurver, myker opp, sier Cathrine. Kurvene hjelper også til med å holde orden på badet. Småting kan puttes her. Eller planter. Cathrine opplever stadig at følgere på Instagram spør henne om produktene og løsningene hun har valgt hjemme. Og spesielt løsningen på badet. Her har hun Mie baderomsmøbler med tidløst design og gode skuffeløsninger som rommer mye. Hun deler inn tingene i soner, slik at alt har sin plass. 

 

Cathrine har valgt laminerte glassdører som ikke kan skad barn eller voksne dersom det skulle knuse. De laminerte dørene kan foldes inn mot vegg når de ikke er i bruk, som gir en større romfølelse.

 

Harmoni og trygghet
Cathrine er opptatt av estetikk og detaljer. Hun tenker harmoni i utformingen. Men også praktisk. Derfor har hun valgt barnevennlige løsninger på baderomsproduktene. Blandebatteriet har cool touch, som gjør at barna ikke brenner seg ved å ta på batteriet. Det har også skoldesperre som hindrer at små barnehender kan brenne seg. 

 

- Det er veldig viktig for meg at barna er trygge på badet. Sønnen min på 3 ½ skrur til stadighet på vannet selv, og nå er jeg ikke redd for at han skal brenne seg, sier Cathrine. Dusjdørene er i laminert sikkerhetsglass, som gjør at de ikke blir til glassbiter som kan være til skade om de knuses. Dette er den sikreste dusjløsningen på markedet forteller Cathrine. - Dette er et praktisk bad som holder i mange år. Jeg synes det er verdt å investere i denne ekstra tryggheten, sier hun. 

 

At VikingBad er svært opptatt av kundetilfredshet og utfører service på badet, gir også en trygghet om noe skulle gå galt. 

 

Få mer informasjon om våre laminerte glassdører her